Cofetăria Silvian - Gustul face diferenţa!

Despre noi  |  Produse  |  Evenimente  |  Galerie foto-video  |  Contact  ||  Detalii module cookie active

 
Despre noi

Cofetăria, patiseria, ciocolateria, gelateria, Silvian se remarcă pe piaţa de specialitate prin calitatea produselor, atitudinea faţă de client, dar şi caracterul inedit pe care îl propune - promovarea dulciurilor la nivel de veritabilă artă.

Cofetăria Silvian - Gustul face diferenţa! Activ încă din anul 1995, Silvian este un brand fondat de Silvian Miron, maestru în arta culinară, specializat internaţional în creaţii din zahăr şi ciocolată, singurul profesionist român membru în Uniunea Internaţională a Patiserilor, a Cofetarilor şi a Preparatorilor de îngheţată şi totodată, singurul român care a primit Trofeul de aur "Arch of Europe", pentru excelenţă şi prestigiu antreprenorial, acordat de organizaţia internaţională Business Initiative Directions.

Silvian oferă, atât prin unităţile proprii, cât şi prin alte magazine, o gamă completă de produse de cofetărie, patiserie şi chiar gelaterie. Sediul central se află în Constanţa, în zona Casa de Cultură, locul unde se realizează şi producţia tuturor dulciurilor. În afară de această locaţie, Silvian mai deţine două magazine în Constanţa, unul în Mangalia şi unul în Buzău, urmând ca în viitor să se extindă atât în ceea ce priveşte numărul de sedii şi magazine de desfacere, cât şi diversificarea gamei de produse. În funcţie de solicitările clienţilor şi ale pieţei în general, Silvian oferă mereu produse exclusive.

O specialitate importantă este cea al torturilor - Silvian excelează în realizarea acestui sortiment prin creaţii cu totul speciale, personalizate în funcţie de contexte festive, de ideile şi de visele clienţilor săi. Cu o echipă profesionistă de cofetari, Silvian reuşeşte să transforme imaginaţia în realitate. Silvian s-a remarcat prin torturi realizate pentru personalităţi importante din România, atât şi pentru diverse evenimente inedite, din România cât şi din afara ţării.

La comandă, Silvian poate oferi torturi pentru nunţi, botezuri şi zile onomastice, dar şi torturi şi servicii complete de specialitate pentru evenimente corporate, conferinţe, forumuri de afaceri şi alte evenimente business, fie că aceastea au loc pe litoralul românesc, în Bucureşti sau în alte oraşe apropiate.

Cofetăria Silvian - Gustul face diferenţa!
Vă invităm să ne vizitaţi şi pe facebook pentru a cunoaşte în universul creativ al dulciurilor.
Puteţi face rezervări telefonic sau ne puteţi scrie prin intermediul secţiunii de sugestii.
Vă mulţumim pentru vizită şi vă invităm să ne cunoaştem.


 

 
Contact online, sugestii si reclamatiiNume:  
Telefon:  
E-mail:  
Solicitare:  


Comentarii:

Introdu caracterele roşii: 67679


 Copyright © 1995*2018 - Silvian Star s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy - 29.01.2020, - Silvian Stats