Cofetăria Silvian - Gustul face diferenţa!

Despre noi  |  Produse  |  Evenimente  |  Galerie foto-video  |  Contact  ||  Detalii module cookie active

 
Produse

Cofetăria, patiseria, ciocolateria, gelateria, Silvian este specializată în producerea şi vanzarea de produse de patiserie, gelaterie şi cofetărie, oferindu-vă adevărate creaţii delicioase aromate, pe care le puteţi savura în fiecare zi sau la ocaziile speciale din viaţa dumneavoastră - nunţi, botezuri, aniversări, onomastice, majorate, absolviri, sărbatori de Paşte, Crăciun sau Anul Nou.

Patiseria este arta de a pregăti preparate gustoase şi de a le prezenta cât mai agreabil olfactiv, vizual şi gustativ, oferind astfel consumatorilor plăcerea de a le savura. Arta cofetăriei este clădită prin calitatea ingredientelor naturale, fără coloranţi sau conservanţi chimici, diversitatea cremelor şi aromelor utilizate, dar mai ales prin pasiunea cu care echipa noastră de maeştrii cofetari creeaza produsele delicioase. Cofetăria Silvian - Gustul face diferenţa!

Cofetăria Silvian dispune de laborator propriu de cofetărie şi patiserie, cât şi de puncte de desfacere proprii, unde comercializăm o gamă diversă de produse de cofetărie, gelaterie şi patiserie printr-o ofertă generoasă de produse tradiţionale, clasice, cât şi produse moderne din ingrediente naturale: prăjituri, cozonaci, torturi aniversare personalizate la comandă, torturi nuntă, comenzi cozonaci Paşte şi Crăciun, torturi botez, miniprăjituri, bomboane, fursecuri.

Cofetăria Silvian - Gustul face diferenţa! Imaginează-ţi un tărâm fantastic, un atelier fermecat cum numai în povesti ai mai întâlnit. După ce vei păşi în ChocoArt, atelierul de ciocolată de la Silvian, aflat în centrul oraşului Constanţa, vei lucra câteva piese din ciocolată şi vei descoperi un talent nebănuit până în acel moment. Te vei descoperi ca un mic artist şi vei privi cu siguranţă cu alţi ochi ciocolata, nu va mai fi un simplu aliment. Ciocolata va avea gust mai bun, pentru că îţi vei aminti mereu de momentele de la ChocoArt.

Vă invităm să ne vizitaţi şi pe facebook pentru a cunoaşte în universul creativ al dulciurilor.
Puteţi face rezervări atât telefonic cât şi prin intermediul acestui site la secţiunea de comenzi.


 

 
Contact online, sugestii si reclamatiiNume:  
Telefon:  
E-mail:  
Solicitare:  


Comentarii:

Introdu caracterele roşii: 64789


 Copyright © 1995*2018 - Silvian Star s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy - 29.01.2020, - Silvian Stats